Egyedi elképzelése van ?

Díjmentesen megtervezzük- engedélyeztetjük - szerkezetkészre építjük - igény esetén segítünk a kulcsrakész befejezésben! 

 

Energia hatékony házak

Energiatudatos házat tervezünk önnek! Ingyenes szaktanácsadást nyújtunk, segítünk a döntésben! 

 

Szerkezetkész családi házak építése Országosan! Igény esetén segítünk a kulcsrakész befejezésben! 

0670-595 0001 | szerkezetkesz24@gmail.com

Blog

Energiahatékony szerkezetkész házak építése

SZERKEZETKÉSZ CSALÁDI HÁZ
2022.07.23 14:23
Energiahatékony szerkezetkész házak építése

A megnövekedett energia árakból adódóanm sokkal tudatosabban kell megtervni egy építendő családi ház energetikai szükségletét, ellátását. Szakmai segítséget nyújtunk az ideális energiatudatos otthonának megtervezésében! 

Az épületek energetikai jellemzőinek tanúsításáról szóló kormányrendelet szerinti költségoptimalizált  szinten megvalósult,  vagy  annál  energiahatékonyabb  épület, amelyben a primerenergiában kifejezett éves energiaigény legalább 25%-át olyan megújuló energiaforrásból biztosítják,  amely az  épületben keletkezik, az  ingatlanról származik, esetleg a közelben állítják elő. Mind a költségoptimalizált, mind a közel nulla szinthez  kötelezően betartandó hőátbocsátási tényező értékek is tartoznak. 
Mindezek figyelmbe vétele mellett "moduláris" gépészet tervezését javasoljuk ügyfeleink részére, melyhez a megrendelői elképzelést párosítva alkotjuk meg azt a tervezési programot, mely a legideálisabb környezet tudatos , gazdaságosan fenntartható családi ház megtervezéséhez vezet.